Dutch

Een goed verblijf op Curaçao gaat samen met een goede huisvesting. Centraal wonen in een rustige en veilige buurt in het Centrum van Willemstad is ideaal.

Een zeer centraal gelegen, sfeervol en huiselijk monumentaal pand te Otrobanda, Willemstad de hoofdstad van Curaçao.

De gunstige ligging, in een veilige en intieme buurt, maakt het ideaal om in korte tijd de voor u belangrijke plaatsen op het eiland te voet, met een auto of anders met openbaar vervoer te bereiken.

Het huis ligt op korte loopafstand van o.a. winkels, banken, ziekenhuis (SEHos), supermarkt, wasserette, busstations, uitgangsgelegenheden en de officiële instanties. Men kan ook te voet, binnen 10 minuten, op het strand chillen!

De woonkamer (30 m²) is sfeervol ingericht met sofa, fauteuils, salontafel, staande lamp, plafondventilator met centraal lichtpunt, DVD speller (met DVD collectie) en een 21 inch TV. Verder zitten in het huis overal 110V/ 220V stopcontacten, WIFI internet (16 Mbit) en prepaid Tilin telefoon aansluiting.

De slaapkamers: 1 grote en 4 kleinere zijn volledig ingericht met lattenbodem bed, hang/leg kast, muggennet, plafondventilator met centraal lichtpunt, 4 stopcontacten (110V/ 220V), kruk, stoel en bureau/tafel met lamp.

De twee moderne ruime badkamers zijn elk voorzien van twee wastafels, spiegels, 110V/ 220V stopcontacten, douche en toilet.

De open, modern en volledig ingerichte keuken met eetruimte (22 m²) is uitgerust met een standaard keuken inventaris, een magnetron, koffiezetapparaat, toaster, stopcontacten , 4 pits gas fornuis met oven, ijskast met een grote diepvries ruimte, plafondventilator en een lange eettafel met 6 stoelen.

De Binnenplaats met planten biedt veel ruimte en is voorzien van een vrijstaand overdekte patio (8 m².) met een grote tafel, stoelen, wasgelegenheid en een ingebouwde barbecue.